Подарок за Нова година

Жената вика од спалната:
- Драги! Ти купив прекрасен подарок за Нова година!
- Покажи ми го.
- Чекај да го облечам.

Вицотека

  • Маж се прибира дома после средба со швалерката. Целиот мириса на парфемот на швалерката и за да се маскира малку поминал...
  • Андреј на еден од испитите препишувал ама една негова колешка го видела и го пријавила на професорот.
    Тој нормално паднал али решил и...

  • Порано жените го чуваа својот невестински фустан за ќерките, а сега за својата следна венчавка.

  • Рамче ја изгубил клештата и ги поредил 10-те синови за да ги испраша. Почнува од најстариот:
    - Каде е клештата?
    - Не знам, жими...