Букет

Се враќа мажот дома со букет цвеќе и жената му вели:
- И што, сега, треба да ги раширам нозете?
- Зошто, - вели мажот - зарем немаме вазна во куќава?

Повеќе од ВицотекаКако се вика женска мастурбација според Кама Сутра? - Сама Кутра.

Влегува цајкан во слаткарница и прашува: - Какви колачиња имате? Продавачката вели: - Имаме разни форми и големини:... + повеќе

Храбар: - Доаѓаш дома доцна навечер пијан ќутук и на жената која те чека со метла в раце на врата и велиш: - Се мети ли... + повеќе

Градоначалник на една општина доделува стан на циган. - После две недели оди циганот, лут ги фрла клучевите од станот... + повеќе