Аплауз

Чак Норис може да аплаудира со една рака.

Повеќе од ВицотекаКоја е разликата меѓу маж и жена? Жената сака еден маж да ѝ ги задоволи сите потреби. Мажот сака сите жени да му... + повеќе

Секретарката и директорот почнале да се сексаат, Директоре влезе ли? Да! Леле колкав ти е!!!

Лежи пациент во болница и го прашува докторот: Докторе, ќе можам ли јас да свирам на гајда после операцијава? Докторот... + повеќе

Рамиза го прашува Рамче: -Абе Рамче што е тоа СИТУАЦИЈА ? Рамче одговара: -Па види сега Рамизо, тоа ти е, еве да речеме... + повеќе