Орален секс

Трпана го прашува Трпе:
- Што е тоа орален секс?
- Зини да ти кажам.

Повеќе од ВицотекаШетаат дечко и девојка покрај скара, а таа мирисааа... - Девојката: - Ох, колку убаво мириса! - Дечкото како вистински... + повеќе

Влегува тип со маска на глава во банка: Отвори сефот да не те отепам мори и немој да си помислила нешто! Ама господине... + повеќе

Мажот: - Те обожавам. Жената: - Ова го кажуваш ти или пивото ? Мажот: - Јас му го кажувам на пивото.

НАГРАДНА ИГРА ГЛАВНА ПРЕМИЈА СЕКС Трпе го прашаува продавачот: Како се учествува во наградната игра? Треба да го... + повеќе