Мокри глави

Момче се здобило со ХИВ.
И доаѓа дома, и сега како...
Ај на мајка му ќе каже прво.
- Мамо вака и вака, јас СИДА.
- Аман бе сине, што не снајде. Леле што ќе праиме, му кажа ли на татко ти...
Оди кај татко му:
- Тато вака и вака, јас СИДА...
- Синко мој, што направи, сега што ќе правиме, кој не проколнал...
Бабата наслушнала дека добил СИДА малиот и коментира:
- Епа што не ќе фатат, КОГА СО МОКРИ ГЛАВИ ИСКАЧААТ ПОСЛЕ БАЊАЊЕ!

Вицотека

 • Џорџ, старец од Ванкувер, Канада се спремал за во кревет кога жена му му рекла да го изгасне светлото во дневната.
  Џорџ ја отворил...

 • - Мамо, мамо, учителката денес ме праша дали имам браќа и сестри кои треба да почнат со училиште наскоро.
  - Убаво од неа што прашала....

 • Кога дома ќе ти влезе љубовницата сите комшии знаат за тоа.
  Но кога ќе ти го ограбат станот, никој ништо не видел, никој ништо не чул и...

 • Дава жена оглас во новини:
  Барам маж кој ќе ме задоволи во кревет, нема да може да ме напушти, и нема да ме краде.
  Следниот ден...