Шопинг

Трпе отишол во Бугарија на шопинг. Ја паркирал колата, и на шофершајбната напишал:
- внатре нема ништо вредно.
Кога се вратил од шопинг, што ќе види, колата обиена, скршени џамови, внатре се испретурено и нашол едно ливче на кое пишувало:
- Ас ум должен да проверам!

Вицотека

 • Влегува Џејмс Бонд во кафич и гледа девојка на шанк како седи сама, се доближува и вика:
  Hi my name is Bond, Dzejms Bond.
  ...

 • - Што е разликата меѓу еротика и перверзија?
  - Еротика е да користиш пердув, а перверзија е да користиш кокошка.

 • Човек фаќа златна риба и оваа му вели:
  - Ако ме пуштиш ќе ти исполнам 3 желби, ама се што ти ќе посакаш комшијата ќе добие дупло од тоа...

 • Зад седум мориња, седум езера, седум реки, седум планини, седум ридови, седум долини, седум извори живеел еден змеј.
  Едно сабајле...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА