Споменик

Да украдеш споменик во Скопје никој нема да примети !

Вицотека

 • Трпе целиот запален после гледање на порнич, хистерично тропа кај комшиката.
  - Отворај мори комшике да видиш што ќе ти направам!...

 • Миличок, како ми стои новиов шешир?
  -Прекрасно, мила, ти го покрива целото лице!

 • Муабетат двајца пријатели во кафана:
  - Абе, знаеш дека од една пијачка ме фаќа?
  - Ај, шо збориш, од една само???
  - Да бе, и...

 • Си бил некој човек кој пател од слаба ерекција...
  Побарал совет од лекар, овој му препишал вијагра.
  Човекот среќен испил 2-3...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА