Чернобил

Зошто луѓето од Чернобил не можат лесно да умрат?
- Затоа што имаат над 3 срца.

Повеќе од ВицотекаТрпе ја прашува Трпана: - Жено, случајно ти да не ја смени лозинката на компјутерот? - Да, Трпе. - Ќе ми кажеш која е... + повеќе

Трпе чека пред шалтер. - Вашето име? - Т-т-т-т-т - трпе Стружанчев. - Вие пелтечите, не ве разбрав баш најдобро? - Не... + повеќе

Проститутката е најдобар трговец: Секогаш има роба, ја продава робата, и пак останува со истата роба?

Еј , старецу – викнал ѓаволот -Кој си ти? прашал старецот -Јас сум ѓаволот... -Добро за тебе, штом си ѓавол.. -Се... + повеќе