Соленка

Ќерката - Мамо, мамо, Џокица денес ми го покажа к*рот!!!
Мајката - Леле, како не му е срам!
Ќерката - Мама, мамо, знаеш како соленка му е!
Мајката низ насмевка - Толку малечко?
Ќерката - Не мамо, толку солено!!!

Повеќе од ВицотекаКакви плати има у Македонија Кучка плата: не ти помага у ништо, од неа само патиш, а не можеш да живееш без неа, Диета... + повеќе

Се јавува мажот кај докторов и му вика: - Докторе помагајте жена ми се пораѓа има големи болки!!! Докторот: - Ова е... + повеќе

Што су локални избори? Локални избори су к'д треба да донесеш одлуку у кој локал ќе пиеш и колко?

Полицаец се враќа порано од работа. Влегува дома и слуша чудни звуци од спалната. Влегува во спалната и ја гледа жена... + повеќе