Прекрасна

Taa беше прекрасна...
се додека не и истече лиценцата од Photoshop.

Вицотека

 • Испит на фолозофски факултет.
  Есеј со што е можно помалку зборови кој ќе содржи, религија, секс, тајна.
  Есејот што добил 10-ка...

 • 1x9+2=11
  12x9+3=111
  123x9+4=1111
  12345x9+5=11111
  123456x9+6=111111
  1234567x9+7=1111111
  12345678x9+8=...

 • Метереолозите предвидуваат глобално затоплување,
  Температурата на Антартикот се искачила на -47 степени!

 • Брачен пар сака да купи замок. При разгледување на еден, го прашуваат сопственикот: Да нема случајно...