К.У.Р.Е.

Нова партија во Македонија!
Гласајте за најсовремената демократска партија во Македонија:
Коалиција за Успешен Развој и Евроинтеграции.
К.У.Р.Е. ќе ги пополни сите дупки!
К.У.Р.Е. ќе ве среди за 800 секунди!
К.У.Р.Е. стои зад секој од вас!
К.У.Р.Е. е вашата иднина!
К.У.Р.Е. е во вашите раце!

Вицотека: 

Вицотека

 • Си биле двајца комшии и во петок не мрселе. Во саботата ги фатил запек и двајцата се сретнале во клозетите кои биле еден до друг. И сега се...

 • Двајца џандари прават муабет:
  Абе, слушна дека на Маркс има луѓе?
  Ех што си глуп, ко прво не се вика Маркс, туку Марс, а дека има...

 • Спортска новинарка зема интервју од француска гимнастичарка:
  - Која е вашата омилена поза во сексот?
  - Јас сакам да сум на колена...

 • Адвокат: Дали сте сексуално активни?
  Сведок: Не, само лежам.

  Адвокат: Кога ви е роденденот?
  Сведок: 18 јули.
  Адвокат...