Пензијата на дедо

Не можеме веќе да живееме од пензијата на дедо!!!
Ќе мораме да го вработиме.

Повеќе од ВицотекаЕнглез: - Мојата жена во кревет е како лавица. Француз: - Мојата е жена нежна како пеперутка. Трпе: - Па ни мојана не... + повеќе

Лавот забранил да се пуши трева во џунглата. Сите го почитувале тоа освен зајко кој секој ден пушел. Еден ден го... + повеќе

Лежи пијаница на пат, му приоѓа полицаец и го прашува: - Што лежиш бе доле? - Еве изгубив нешто. - Е што де? -... + повеќе

Оди плавуша на село, среќава овчар и го прашува: - Колку години има оваа овца? - Има две години. - А како го знаете тоа... + повеќе