СМС

И испраќа СМС бринета на плавуша:
- Еј, сакаш на кафе?
Оваа одговара со СМС:
- Извини, немам кредит да ти одговорам.

Вицотека

 • Трпана му ѕвони на Трпе:
  - Мили, имаш сериозен проблем!
  - Што е станало?
  - Удрив со колата во една тојота. Му предложив да...

 • Трпе оди кај својот директор му вика:
  - Слушај, имам лоша и ептен лоша вест.
  - Кажи ја лошата прво.
  - Трпана дојде до слика...

 • Ако мажот на жената и ја отвара вратата од колата,

  или му е нов автомобилот,...

 • Отишол наш политичар кај деловен партнер Грк, а овој живее во голем луксуз.
  Нашиот политичар:
  - Како си успеал да го стекнеш сето...