10+10

Учителката во Чернобил прашува: колку е 10+10?
По долго време едно дете одговара: 20.
Точно, меѓутоа ќе добиеш 1, затоа што броеше на сите 4 раце.

Вицотека

 • Некоја жена го буди мажот ноќеска во 3 саатот и му вика:
  Абе пијаницо вчера во фрижидерот оставив 3 шишиња ракија зошто сега има само 1...

 • На погреб на еден поп, му раскажува пријател на друг:
  - Пари, алкохол и жени го однесоа два метра под земја.
  - Како бе!?!...

 • Во јавен нужник, додека во едната кабина некој човек се мачи да се испосери, во другата влегол друг човек, седнал, испуштил едно „ах“ и се...

 • Си доаѓа дедо дома и гледа како некоја згодна девојка му го пребарува станот.
  - Леле, дедо те молам не викај полиција, еве прави ми што...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА