Оџачар

Знаеш ли дека нашиот оџачар го прегазила кола?
- Веќе не сме сигурни ни на кров!!!

Вицотека

 • Доаѓа Мујо еден ден дома со кеса полна кондоми . Кога го видела Фата му вика:
  - Де бе Мујо што си купил толку кондоми што ќе ти се ?...

 • 1x9+2=11
  12x9+3=111
  123x9+4=1111
  12345x9+5=11111
  123456x9+6=111111
  1234567x9+7=1111111
  12345678x9+8=...

 • Што е тоа интелектуалец?
  Тоа е индивидуа која поседува способност за размислување подолга од два часа за нешто што не се нарекува секс...

 • - Зашто плавуша седи пред куќа со чаша?
  - Бидејќи и рекле дека куќата части.