Незадоволна

Почитуванa свекрво?
Немојте ве молам, да ме учите како да ги растам своите деца.
Јас живеам со едно од ваше дете и верувајте ми, не сум воопшто задоволна со Вашите резултати.

Вицотека

 • Што прави плавуша кога нејзиниот дечко ќе и рече дека и треба повеќе простор?
  Ги вади крајниците

 • Зошто плавуша лази кога оди во маркет?
  -Затоа што бара ниски цени.

 • Отишја човек да се исповеда:
  - Дедо попе ја гу изневери жену ми!
  - Колко пута чедо божје?
  - Па добро ја не дојде да се фалу...

 • Трпе:
  - Мамо, се сеќаваш ли кога ми рече дека ако добијам 4 ќе ме пуштиш да си играм цел ден?
  - Да, зошто?
  - Денес можеш да...