Оценка

Се земале Мујо и Фата. Првата вечер имале секс, и Фата во една тетратка пишала 2. Мујо ја прашува:
- Фато зошто пишуваш 2 на тетратката.
Фата:
- Тоа е оцена за сексот.
Мујо следната вечер 1 саат секс, Фата пишала 3+. Мујо разочаран почнал да вежба и за 2 месеца се направил како Шварценегер. Иде вечерта ја растура од е*ење, чудо. Фата пишува 5+. Mујо цел среќен.
Поминле така 2-3 месеца без секс и Фата му вика:
Мујо ајде да се е*еме, помина време?
Мујо мртов ладен:
Слушај не сакам да ја расипам завршната оцена!!!

Вицотека

 • Тужител повикува сведок, баба од 80 години и ја прашува:
  Госпого Трпевска, дали ме познавате?
  Како не те познавам господине...

 • Драги наши,
  Не можеме да го конфирмуваме нашето доаѓање ова лето, но како што работите стојат, изгледа дека ќе мора да ги кенселуваме...

 • 1. Во која битка загина Наполеон?
  - Во неговата последна.
  2. Каде беше потпишана Декларација за независност?
  -...

 • Двајца пријатели разговараат:
  - Брат, ако дојде крај на светот што ќе правиме?
  - Е што ќе правиме?
  - Пакуваме куферите и...