Ромео и Јулија

Плавуша оди да купи карти за на театар.
- Дајте ми две карти.
- За Ромео и Јулија?
- Не бе, за мене и другарка ми!

Вицотека

 • - Како на англиски ќе кажете дека во недела бабата нема да ви дојде на ручек?
  - Јес!!

 • И испраќа СМС бринета на плавуша:
  - Еј, сакаш на кафе?
  Оваа одговара со СМС:
  - Извини, немам кредит да ти одговорам.

 • Плавуша, жена на Трпе, ептен имала мерак да готви. Секој ден испробувала по еден нов рецепт и го готвела со голем мерак. А, еве како изгледа...

 • - Тато, тато, на врата има едни двајца, собираат прилози за изградба на градски базен?!
  - Па дај им една кофа вода...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА