Цел си на мајку ти

Жени се тип на 18 године, засака гу толко много што незнае што да направи за да ву докаже колко гу сака и у салу за венчање пред да се свшив, збори с'с татка му.
-Тато, ја ќе га прифату њено презиме.
-Зашто бе сине?
-Па, такој сакам.
-Сине па цел си на мајку ти.
-Зашто бе тато.
-Па и она га прифати мое презиме.

Вицотека: 

Вицотека

 • Трпе и Трпана се враќаат дома од кафана, ама одлучуваат да одат по пократкиот пат, преку гробишта.
  Само што влегле на гробишта, слушаат...

 • Влегува Мујо во кафана со пушка во раце.
  - Кој имаше секс со мојата Фата?!
  Од крајот на кафаната се слушнал глас:
  - Немаш...

 • Што е разлика помеѓу бугарска пејачка и порно ѕвезда?
  - Порно ѕвездата знае поубаво да пее.

 • Културен – Прди и вика „Пардон!“
  Дволичен – Прди и прашува „Кој прдна?“
  Циничен – Прди и те гледа право во очи
  Кавалер –...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА