Печење

Во ординација чекаат многу луѓе меѓу кои и Трпе. Излегол докторот и им рекол дека за денес е доста и да дојдат утре. А Трпе:
- Докторе а јас што ќе правам со печењето!
- Добро ај ти влези, другите одете си.
- А бе докторе што да ти кажам, многу ме пече кога мочам!!!

Вицотека

 • Барав жена преку оглас,
  се јавија стотици со молба
  Земете ја мојата!!!

 • Мажот и жената се договориле за да не бидат безобразни пред децата да смислат некоја шифра за секс. Се договориле машината за перење да им...

 • Му вика бабата на домазетот:
  - Зете расипано е казанчето, поправи го.
  - Што ми е гајле, не е мое.
  Наредниот ден:
  -...

 • Што е ќелавење?
  Тоа е физиолошки процес на претворување на главата во газ, прво како форма а потоа и како содржина!