Бурек

Седи дете покрај кејот кај камениот мост и плаче, поминува полицаец и го прашува детето зошто плаче.
- Ми падна бурекот во Вардар, затоа плачам.
Полицаецот за да го расположи му вика:
- Со што беше бурекот, јас ќе ти купам, со месо?
- Не беше со месо!
- Со сирење ли беше?
- Не беше ни со сирење!
- Аааа знам со спанаќ беше а?
- Не беше ни со спанаќ!
- Па со што беше бе!
- Со брат ми!

Повеќе од ВицотекаМажот и го подметнува весникот под нос на жената -Прочитај ја оваа статија за рибите, мила. -Зошто? -Од нив би можела... + повеќе

Разговараат две жени во лудница, од кои една плете џемпер. - Што правиш - прашува првата. - Еве плетам џемпер - вели... + повеќе

Мара и се јавува на Трпана на мобилен: - Шо правиш бе Трпанче? - Еве му го џвакам на Трпе! - Мислиш му го пушиш!?! -... + повеќе

Машките трошат 2000 калории за секс. 100 за самиот секс и 1900 за фалење.