Калории

Бринета прашува плавуша:
- Колку калории можам да согорам, ако пливам цел час во базен!?
А плавушата враќа:
- Глупа жено! Не можeш да гориш работи во вода!

Вицотека

 • Отишол Трпе на гатачка, тропнува на врата, а таа вели:
  - Koj e?
  На тоа Трпе:
  - Ебатe видовитата.

 • Охридски туристички оглас:
  издавам соби со поглед под езеро.

 • Се венчале Мујо и Фата и на првата брачна ноќ Мујо се соблекува и и вика на Фата:
  - Види Фато што имам!
  А Фата разочарана:...

 • Мажот кој е наслужбен пат и праќа писмо на жената во кое пишува:
  - Мила со писмово ти испраќам чек со илјада бакнежи....
  Жената...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА