Третата причина

Еден ден чистачката побарала покачување од газдарицата.
Газдарицата ја прашала зошто сака покачување а чистачката кажала:
Имам три причини:

- Првата е затоа што чистам подобро од вас.
- Така ли?
- Зошто така мислиш?
- Вашиот маж така рече.
- Ахаа...

- Втората е дека готвам подобро од Вас.
- Глупости!
- Тоа пак, како ти текна?
- Мажот ви, госпоѓо, тој така рече.
- Добро, добро...

- Третата причина е дека сум подобра во кревет од вас.
- Подобра во кревет?!
- Мојот сопруг ли ви го кажа тоа!? - изнервирано прашува газдарицата.
- Не госпоѓо, градинарот!
- Аха, а колкаво покачување сакаше?

Вицотека: 

Вицотека

 • Зошто плавуша игра лото?
  Зашто мајка и и рекла к*р ќе добиеш!

 • Блажо и Ристо заминале на риболов на Тиквешкото езеро, но заборавиле да земат пијавици. Тогаш Блажо му рекол на Ристо:- Ристо, ај види позади...

 • Кумновче га прашуе татка му:
  - Тато, колко су шансе да идемо на одмор овуј годину ?
  - Па сине 30% ќе идемо, 100% не идемо.

 • Едно дете заебава еден џандар:

  Еј дечко, го знаеш Коле?
  - Кој Коле?
  Овој доле!

  Џандаров се

  ...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА