Пижами

Се сретнале зебра и магаре.
Зебрата го прашува магарето:
– Што животно си ти?
А магарето:
– Соблечи ги пижамите, па ќе ти кажам.

Повеќе од ВицотекаЖената влегува во кујна и го начекува мажот како стои со тепалка за муви во рацете и шета низ кујната. Што правиш?... + повеќе

Рамос затропал на портите кај Св. Петар. Св. Петар: Можеш да влезеш во рајот. Рамос: Не, не, јас по топката дојдов!!!

Таткото: Што ти се црвени очите, сине? Синот: Пушев трева! Таткото: Лажеш, пичко, пак си плачел!

Taa беше прекрасна... се додека не и истече лиценцата од Photoshop.