Желби

На една приватна радиостаница водителката вели:
- А сега на ред се вашите желби...
Се јавува едно машко и прашува:
- Ало, исполнувате ли желби?
- Да, да повелете.
- Е па сакам да те е*ам.
По една недела на истото радио и истата водителка се јавува истото машко.
- Ало исполнувате ли желби?
- Да, исполнуваме но само музички!
- Е па тогаш сакам да ти го свирнам?

Вицотека

 • Се земале Мујо и Фата. Првата вечер имале секс, и Фата во една тетратка пишала 2. Мујо ја прашува:
  - Фато зошто пишуваш 2 на тетратката...

 • Две плавуши разговараат:
  - Си имала секс во вода?
  - Да!
  - Каде!?
  - Во Кисела вода, бившиот живееше таму.

 • Пред операција, пациентот се тресе од страв.
  -Што ти е бре, човек? - прашува хирургот.
  -Докторе, ова ми е прва операција.
  -...

 • Трпе видно нервозен влага во кафана со пушка и се дере:
  - Кој спиел со жена ми!?
  А од страна некој му дофрлил:
  - Ма немаш...