Пеце

Малиот Трпе го прашува таткото :
- Тато, навистина Пеце има пра пра пра пра пра баба?
- Не сине, Пеце д`тка

Повеќе од ВицотекаТрпе му вели на својот колега од работа: - Одвај чекам да појдам дома и да ги соблечам гаќичките на жена ми. А колегата... + повеќе

01 - Закон за нормалноста - Сите изгледаат нормално додека не ги запознаеш. 02 - Закон за слушање - Ако мислиш дека... + повеќе

Се возела трудна жена во автобус. До нејзе седнало едно дете. И и рекло: - Мори тетке со имаш во стомакот? Жената: -... + повеќе

Зошто само 10% од мажите одат во рајот? Ако би оделе повеќе, рајот би се претворил во пекол.