Тестостерон

Оди жена на контрола кај докторот откако овој и препишал машки хормон тестостерон, па му се жали во врска со некои од контраиндикациите:
- Докторе, малку сум загрижена. Почнаа да ми растат влакна на места каде порано ги немав.
- Тоа е сосема нормална појава кога се работи за користење на тестостерон. А каде точно ви растат влакна?
- На мадињата, што е уште една работа за која сакам да зборуваме.

Вицотека: 

Вицотека

  • Мајката ајкула го учела малото ајкулче како да изеде човек.
    - Значи сине кога ќе го видиш човекот, прво ќе почнеш да кружиш околу него...

  • Една девојка објаснува како се случило силувањето:
    - Прво ме фрли на земја, потоа ми ја раскина облеката... ми ја врза устата, па...

  • Парната машина е пронајдена, зошто не било можно да се најде непарна.

  • Летале Србин, Словенец и Македонец со авион, кога наеднаш откажале моторите и почнал да паѓа авионот. Се вртат тројцава и гледаат само два...