Фамилии

Што се случува кога ќе убијат две кинески фамилии:
- Има 3,000,000 мртви.

Вицотека

 • Млада пациентка се жали на доктор:
  - Докторе, имам проблем заради моите „големи гради".
  - Не грижи се, веднаш ќе го земам...

 • СМС порака
  -Душо ме сакаш
  -Да те сакам
  - Обејкај ми после свадбата ќе престанеш да пушиш
  - Ок
  - И ќе престанеш...

 • Една кумановка дознала дека муж ву гу вара и решила да не прави проблеми, него да седне и да разговара с’с њега.
  - Кажи ми у што е...

 • Професорот влегува на час и затекнува еден како нешто чепка околу радијаторот.
  Професорот: Ти, ти што чепкаш таму место да вежбаш како...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА