Шанкер

Влегува човек во кафич и му вели на шанкерот:
- Дај ми две дупли вотки.
- Ти изгледа си имал многу тежок ден, а?
- Абе остај, открив дека постариот брат ми е педер.
Доаѓа следниот ден истиот човек, порачува повторно две дупли вотки и објаснува:
- Испадна дека и помладиот брат ми бил педер?
Третиот ден, човеков повторно влегува во истиот кафич и пак го порачува истото. На шанкерот не му се верува, па прашува:
- Добро бе, нема ли никој во твојата фамилија што сака жени!?
- Има... жена ми!!!

Повеќе од ВицотекаНово! Од денес, поради огромниот интерес, во нашиот локален центар почнуваме и со настава за жени! Заради инсистирањето... + повеќе

Што е мигрена: - Најупотребувана контрацепција од страна на жените

Разговор меѓу млад пар: - Ова е премногу! Јас ти кажувам дека ќе имам бебе, а ти ме прашуваш од кого е! - Извини,мислев... + повеќе

Типогликемија Всушност, не вруаеав дкеа мжмаоам да ризарбам што чтиам. Балгдоеарние на мќота на чвочекит мзоок, српеод... + повеќе