Најголем клошар

Дали некогаш ви се има случено да одговорите на чет во ист момемт како и вашиот пријател.
Еве еден совршен пример за тоа дека секогаш треба да почекате вашиот пријател да ја заврши реченицата пред вие нешто да напишете.

- Како ти оди врската со дечкото?
- Не ми е повеќе дечко!
- Така и му треба, најголем клошар во градот...
-Сопруг ми е...
- Епа со среќа, баш си одговарате.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаПрофесорот: Деца, утре имаме многу важна контролна. Изостаноци не признавам со никакви оправдувања ! Еден ученик: А што... + повеќе

Пред Собранието нема контејнери. Значи: ѓубрето е внатре.

Македонец, Србин и Грк фаќаат златна рипка. – Ако ме пуштите, ќе ви исполнам по една желба Србинот: – Јас сакам во... + повеќе

Го заболело Баци стомакот и отичол на лекар. Докторот: Каква ти е големата нужда? Баци: Голема брате голема, да не е не... + повеќе