Надарен

Како се вика мажот кој поседува половина од женскиот мозок?
- Надарен.

Вицотека

 • 1: Како се викаш?
  2: Ко татко ми.
  1: Како се вика татко ти?
  2: Ко мене.
  1: А вие двајца како се викате?
  2: Исто...

 • Некој човек имал две ќерки и еден син.
  Еден ден на првата ќерка и рекол:
  - Време е да се омажиш, веќе си голема.
  - Неможам...

 • Живеел некој мал црв во канализација и врска немал дека некои други живеат поинаку.
  Еден ден нашол стар весник, почнал да чита, да чита...

 • Зошто мравките толку брзо се размножуваат?
  Затоа што ниедна фабрика не произведува толку мали кондоми.

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА