Куче

Како се вика куче со две нозе?
- Како и да го викаш, нема да дојде!

Вицотека

 • Се среќаваат двајца пријатели по долго време и се прашуваат:
  - Ти, што правиш во животот?
  - Јас сум формацевт.
  - Аха, во...

 • Зошто раскинавте бе?
  - Брат ја осетив нешто ми врти муабет деца семејство ова она...
  Што ти рече?
  - Ај да нарачаме...

 • Улаза Наркоман у аптеку и тражи најак опиум што га имав.
  Аптекарка:
  - А рецепту?
  Наркос:
  - Па да имаше рецепт сам ќе...

 • Зошто мртвачките коли немаат ротационо светло?
  Нема потреба се е готово, ништо не е итно!

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА