Развој

- Ало, Министерство за финансии?
- Грешка сте, тука е Министерство за развој!
- Ништо, да не ми биде за џабе трошењето кредитов, и на вас да ви еб*м мајката!!!

Вицотека

 • Чае го прашува Рамче:
  - Абе Рамче што е тоа СИТУАЦИЈА?
  Рамче одговара:
  - Па види сега Чае, тоа ти е, еве да речеме ти...

 • Камионџија собра згодна Ѓупка на автопат и ја прашува:
  Праиш оние работи?
  Праам бе - вели ѓупката
  А колку кошта?
  Па...

 • Трпе си ја однел ќеркичката на работа. И кога се вратиле таа го прашува:
  - Тато, зошто твојата секретарка ја викаш кукла?
  Трпе...

 • Трпе ги носи на ветеринар двете свињи што ги чува дома. По проверката ветеринаров констатира:
  В: - Трпе, свињиве се добрие, здрави се е...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА