95

На клупа во парк разговараат двајца стари пензионери
Госпоѓата го прашува господинот: Колку години имате?
Тој: 95.
Таа: Не би ви дала.
Тој: Па и така не би можел!!!

Вицотека

 • Odrastao Pinokio,pa našao devojku.Malo su se zabavljali i došlo vreme da spavaju.Skine se on kad ono umesto one stvari...
 • Ало, контрола Скопје, да ли ме слушате, овде лет 347 од Виена, ало контрола...
  ... Овде контрола Скопје, ве слушаме?
  - Ало, имаме...

 • Иде Северина кај поп да се исповеда:
  Попе грешев.
  Знам гледав!

 • Блажо на доктор, и виа му вика:
  - Мораш итно на операција, имаш рак на грлото.
  - Докторе, јас сакам да чуам, и некое друго...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА