Домашна

Таткото го прашува синот:
- Зошто лепиш слики од мене во твојата училишна тетратка?
- Наставничката сака да види која будала ми ги пишува домашните!!!

Вицотека

 • Трпе пијан се враќа по полноќ и пред себе тркала една автомобилска гума.
  Трпана го прашува:
  – Зошто ти е таа гума, бе, глупак, па...

 • Поштар и носи писмо на некоја баба и и вика: Ајде бабо ти стигна писмо од Америка по авион!
  Бабата:
  Не лажи куче едно те видов...

 • - Американецот работи ако го платат добро, ако не, ништо.
  - Македонецот работи, ако го платат, добро, ако не, ништо.

 • Ако после прв састанак дечко ти гу запамтија боју на очи,
  тој значи дека имаш мали цицке!

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА