Жена педер

Разговараат двајца полицајци и едниот видно разочаран му вика на другиот:
- Дознав дека жана ми е педер!
- А бе што тропаш глупости, знаеш ли што значи педер?
- Што?
- Па оној што сака мажи!
- Е да бе, тоа и јас го кажувам!!!

Вицотека

 • Грујо отвара нов пензионерски дом, а насобраните пензионери скандираат:
  - Фала ти за среќното детство!
  - Фала ти за среќната...

 • Буди се циго после операцију:
  - Како се осеќаш - прашуе га доктор?
  - Па добро е докторе, само ноге не ги осеќам!
  - Ааа, епа...

 • 7-ТЕ ЧУДА НА КОМУНИЗМОТ
  1. Секој беше вработен.
  2. Иако секој беше вработен, никој ништо не работеше.
  3. Иако никој ништо...

 • Ново! Од денес, поради огромниот интерес, во нашиот локален центар почнуваме и со настава за жени!
  Заради инсистирањето на мажите -...