Господ

Што рекол Господ откако го создал мажот?
- Можам јас и подобро.

Повеќе од ВицотекаДоаѓа програмер на бензинска: Ве молам наточете за 1000 денари. Пумпашот: - Каков 95 или 98 Програмерот: - Што, немате... + повеќе

Маж и жена одат на одмор, снемале кондоми и мажот отишол да купи. Имало само црни и некои во облик на Мики Маус, па се... + повеќе

Две плавуши си зборуват: Абе цуци, ти како го купи тоа BMW? Ами на лизинг. А ти како си го купи тој Мерцедес? Ами на... + повеќе

Си бил малиот Трпе и наставничката го прашува пред целиот клас: - Трпе, што работи твојот татко? - Мојот татко работи... + повеќе