Кој ги фарба

Си прават муабет две плавуши и едната и вели на другата:
- Мори мислиш ли дека живеат луѓе под земја!
- А мори будало, како не живеат , па кој тогаш ги фарба морковите ?

Вицотека: 

Вицотека

 • Директорот во една конфекција им вели на работничките, ако до 14h часот не завршите со зададената работа ќе ве е*ам сите со ред.
  Се...

 • Зошто Крушевската република траела 10 дена?
  - Затоа што Чак Норис бил на одмор во Крушево.

 • Си одел некој човек по улица и наишол на дете во инвалидска количка кое се обидува да влезе во некоја зграда.
  Човекот: Еј, малечок, да...

 • Плавуша се вработува како чистачка во голем трговски центар.
  Првиот ден, шеф и укажува:
  - Не заборавај да го исчистиш лифтот....