Кој?

Се враќа маж дома целиот напален и и вели на жената:
- Жено запален сум, ајде да се е*еме.
Почнале но жена му мртва ладна не реагира.
Овој видно возбудена:
- Жено ма, кој к*рац ти е денеска?
А таа му одговара:
- Петти!!!

Вицотека

 • Иде батка по улица и среќава пола БЕБЕ и му вели:
  - Кај си БЕ!

 • Се земале Мујо и Фата. Првата вечер имале секс, и Фата во една тетратка пишала 2. Мујо ја прашува:
  - Фато зошто пишуваш 2 на тетратката...

 • Си биле американец, русин и македонец.
  И не е битно што правеле, битно македонецот победил!

 • На погреб на еден поп, му раскажува пријател на друг:
  - Пари, алкохол и жени го однесоа два метра под земја.
  - Како бе!?!...