Маче

Дечко и девојка сами во стан. Дечкото се впушта во предигра:
Дечкото: Што ти е ова?
Женската: Носе.
Дечкото: Може да го бацам?
Женската: Може.
Дечкото го бацува носето.
Дечкото: А што ти е ова?
Женската: Цице.
Дечкото: Може да го бацам?
Женската: Може.
Дечкото го бацува цицето, и покажува меѓу нозете на девојката.
Дечкото: А што ти е ова?
Женската: Маче.
Дечкото: Може да го бацам?
Женската: Може.
Дечкото се наведнува, помирисува и се исправа и и вели на девојката:
- Душо, абе да не ти умрело мачето!!!

Вицотека

 • Дебела жена му вели на преслаб маж:
  -Кога тебе те гледа човек, може да помисли дека на светот владее глад.
  Мажот:
  -А кога...

 • Адвокат: Дали сте сексуално активни?
  Сведок: Не, само лежам.

  Адвокат: Кога ви е роденденот?
  Сведок: 18 јули.
  Адвокат...

 • Некое бате влага у берберница и прашува:
  - Колку е миење глава?
  - 100 денари, му одговара берберот.
  - А цел к*р?

 • Жената е како кинески вентилатор.
  Прво престанува да се врти,
  потоа престанува да дува,
  а на крај само прави галама и троши...