Скала

Молер бојадисува психијатриска клиника. Минува еден пациент и прашува:
- Мајсторе добро ли ја држите четката?
- Да, да. - одговара молерот.
- Епа чим е така, ќе ви ја земам скалата.

Повеќе од ВицотекаЅвони телефонот. На телефон се јавува таткото на три ќерки . - Здраво! Ти ли си рипче мое? - Не , овде е сопственикот... + повеќе

Шетаат двајца програмери по улица и сретнуваат згодна девојка: Првиот - Види какви `proprieties` имаа оваа девојка.... + повеќе

Цветко на првиот состанок. - Ја гледаш реката? - Да. - Ја гледаш планината? - Да. - Ја гледаш Месечината? - Да. - Е, па... + повеќе

Муж и жена воде љубав а он каже: Дај мало горе, дај мало доле, с`г се помакни у лево, с`г десно... Драги, јел ти мене... + повеќе