Син

Таткото оди да го земе синот од градинка.
Учителката го прашува родителот.
– Кој е вашиот?
– Што има врска?
- Утре пак ќе го вратам!!!

Повеќе од ВицотекаТрпе зошто вчера не беше на училиште. Решив да и подарам подарок на наставничката, по повод 8 - ми март денот на жената... + повеќе

Plavuša u pošti šalje prijateljici paket. Službenik joj kaže: 'Paket vam je pretežak, morate zalijepiti još jednu... + повеќе

Отишол Рамче да се избања навечер во градската фонтана. Почнал да се бања, кога гледа, идат три жени накај него. Рамче... + повеќе

Некој тип сретнува една плавуша се запознаваат и ја кани кај него во хотел и после првата партија секс ја прашува: -... + повеќе