Писмо

На еден војник му стигнува писмо од неговата девојка во кое таа му пишува:
- Драги!
Јас веќе не можам да бидам со тебе.
Далечината меѓу нас е преголема.
И морам да ти признаам дека четирипати те изневерив откако отиде во војска.
А тоа не е во ред.
Извини те молам и испрати ми ја сликата што ти ја дадов.
Поздрав Мара.

Војникот, целиот потресен од писмото оди кај другарите и бара фотки.
Сите можни што ги имаат, од мајки, од сестри, девојки, баби.
Собрал вкупно 42 ги ставил во писмо и на него напишал:
- Драга Марo!
Жал ми е ама не се сеќавам која беше ти.
Те молам пронајди си ја сликата, и земи си ја, а другите врати ми ги.
Поздрав Драги.

Повеќе од ВицотекаКоја песна ја пеат пингвините кога ке се опијат? - Неке птице никад не полете!!!

Се жали Трпе: - Таман дедо ми отвори профил на фејсбук, Свети Петар го додаде за пријател.

Брак е всушност фенси збор, за посвојување возрасно машко дете, кое не може да се грижи самото за себе.

Зошто циган не пие више пиво? - За да не добие Туборг на мозок.