Нуркање

Нурка некој нуркач со полна опрема во море на 10 метри и забележува човек без никаква опрема на истата длабочина. Се зачудил овој како е можно тоа и отишол уште подлабоко. Арно ама како оди овој подлабоко, така одел и другиот. На крај на 50 метри длабочина изнервиран нуркачот
вади водоотпорна табла за пишување и му пишува прашање на другиот:
- Добро бе човек, како ти успева волку длабоко да нуркаш без никаква опрема?
Другиот пишува:
- Јас се давам идиоту!

Вицотека: 

Вицотека

 • - Како се вика вонбрачно дете на пилот?
  - Копилот.

 • 1. Здогледуваш згодна девојка на забава. Одиш до нејзе и и' велиш:
  - Многу сум богат. Омажи се за мене!
  Тоа е директен маркетинг...

 • Си бил некој човек кој пател од слаба ерекција...
  Побарал совет од лекар, овој му препишал вијагра.
  Човекот среќен испил 2-3...

 • Трпе збори на телефон:
  - Ало! Здраво! Со кого зборувам?
  - Со продавницата за кондури.
  - Извинете сум го згрешил бројот....