Трошаџија

Денес потрошив 6150 денари - се пожали еден скржавец на својот сосед.
- А за што си ги потрошил?
- Купив 100 евра

Повеќе од ВицотекаАло, злато, куде е кафе не можу да га најду? - Абе какв муж си ти ништо неможеш да најдеш а све ти е тамо очи ке ти... + повеќе

Две плавуши се сретнуваат на улица: - Леле, колку си ослабела! Нова диета? - Да, моркови, компири, цвекло. - Ги... + повеќе

Кумновче га прашуе татка му: - Тато, колко су шансе да идемо на одмор овуј годину ? - Па сине 30% ќе идемо, 100% не... + повеќе

Шефот: Имаш 50 цигли во авион, фрлаш една,колку ти остануваат? Кандидатот: 49 Шефот: Како во три потези ќе ставиш слон... + повеќе