Ракија

Во Кавадарци, оди детето кај таткото:
- Тате, зошто се врти земјата?
- Како бе се врти?!
- Да не си пиел од ракијата за продавање?

Вицотека

 • - Американецот работи ако го платат добро, ако не, ништо.
  - Македонецот работи, ако го платат, добро, ако не, ништо.

 • Тато, што е тоа кул?
  - Тоа ти е, синко мој, нешто многу убаво, модерно, нешто што сите го сакаат.
  - Добло, тато.

 • Како ќе спречите 6 црнци да силуваат бела жена ?
  - Фрлите им баскет!

 • Двајца монаси:
  – Брат Инокентије, зошто го казнивте брат Петар?
  – Го фативме во келијата со порно касета и порно списаније!...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА