Возачки испит

Дошла плавуша од возачки испит и ја прашува другата плавуша:
- Не разбирам како паднав на возачки испит? Дојдов до кружниот тек, на знакот пишуваше 30 и јас 30 пати кружев околу знакот. Инструкторот ми рече дека паднав!
На тоа другата плавуша рекла:
- Можеби грешно си броела.

Повеќе од ВицотекаСе возат двајца по автопат и гледаат натпис село Педерево. Едниот му вели на другиот, што село е ова ? Другиот му вели... + повеќе

Во што е разликата помеѓу свиња и маж? Свињата не се претвора во маж кога ќе се напие.

Плавуша работи како секретарка во некое претпријатие. Директорот ја вика и нервозен и вели: - Ти мори нели пред еден... + повеќе

Нашле црнец во пустина, мртов со 14 прострелни рани во телото. На тоа шерифот: Ова е најлошиот случај на самоубиство... + повеќе