Делфина

Чак Норис ја исправил Делфина.

Повеќе од ВицотекаУмреле баба и дедо вегетаријанци цел живот на здраву храну идев куде Господа и он ги кажуе дека ќе идев у рај. Улазав... + повеќе

Мало девојче во црква ја прашува мајка си: - Мамо, зошто е невестата облечена во бело? - Затоа што белата е боја на... + повеќе

Малиот Трпе довел дома три девојки. Уште од вратата и вика на Трпана: - Мамо, ај погоди која од овие три ќе ти биде... + повеќе

- Што јадат човекојадците во посни денови? - Нуркачи. - А човекојадци - вегетеријанци? - Градинари.