Грабеж во автобус

Влегува разбојник во автобус, вади пиштол и почнува да се дере:
-Раце горе! Ова е грабеж!
Еден од патниците воздивнува со олеснување и го пцуе:
-Море мрш у пи*ку материну! Мислев дека е контрола?

Вицотека

 • Е да знаете што е криза???
  Кога влeгуваш во кинеска продавница и викаш:
  Ништо, ништо, само гледам!?!

 • Трпе оди кај својот адвокат и овој му вика:
  - Слушај, имам лоша и ептен лоша вест.
  - Кажи ја лошата прво.
  - Трпана дошла до...

 • Полицаец прашува дете на улица:
  - Колку е саатот:
  Детето:
  - 10 минути до 6.
  Полицаецот:
  - Море дете, не те...

 • Што иде во Dacia како стандардна опрема???
  - Пиштол во фиоката, кога ќе сфатиш какво срање си купил, да се убиеш.