Кој, што, како, каде

Проаѓа Трпе покрај Трпана со овца под мишка и мрмори:
Гледаш ли што све јас треба да е*ам додека тебе те боли глава!
Трпана:
Кој, што, како, каде???
Трпе:
Ма кој ти збори тебе!!!

Вицотека

 • Мамо, ги гледав сликите од вашата свадба со тато и сакам да те прашам зошто носиш бел фустан?
  Мајката:
  Зошто белата боја е боја...

 • Раговараат двајца пријатели:
  - Ти другар сакаш дебели жени?
  - Не!
  - Сакаш жени што прдат?
  - Не бе!
  - А фригидни...

 • Искача женска од ВЦ у кафич и му вика на келнера: Дечко ај раситни ми гу овуј новчаницу од 30 евра
  Келнер: Женска па нема новчаница од...

 • Зошто на влавот му изгорела куќата?
  Затоа што им титкал во пожарикарите!